Persbericht BACKSTAGE-event 13 nov. 2018

Wil jij BACKSTAGE bij Lotto Arena of Sportpaleis?

JCI District Antwerpen organiseert op dinsdag 13 november 2018 het event BACKSTAGE.  Ze bundelen content en netwerken op twee historische, Antwerpse locaties.

De deuren van Lotto Arena en Sportpaleis worden opengesteld om te netwerken en het inspirerende verhaal van Sportpaleis Group te ontdekken. Wist je dat ze failliet waren in 1996? Vandaag omvat het een groep van meer dan 2.400.000 bezoekers met 650 shows per seizoen. Wat hebben ze gedaan om dit te doen kantelen?

Chris Bergs, commercieel directeur, zal een inspirerende key-note geven. Alles zal doorgaan in de VIP Lotto Suites. De eerste 50 inschrijvingen krijgen ook een exclusieve rondleiding achter de schermen, van deze twee eventlocaties.

De catering wordt verzorgd voor Amalthea. Bedrijven zoals BNP Paribas Fortis, Iedereen Content.nu, Enthusiasm, Media Mirror en UNIZO Provincie Antwerpen zijn partners van dit event.

Wil je zelf deelnemen aan deze unieke avond: een mix van content, rondleiding achter de schermen en netwerken? Schrijf je in vanaf maandag 1 oktober 2018 (19 uur), via deze link. Deelnameprijs bedraagt 55,00 euro.